نقشه کشی در ایپلن با دیتاپورتال

مدرس: محمد رحمتی
مدت زمان آموزش: 80 دقیقه

آموزش نقشه کشی با دیتاپورتال نرم افزار Eplan

بسته آموزش ویدئویی نقشه کشی با استفاده از دیتا پورتال Eplan ، در ادامه جلسات 1 تا 12 می باشد. در این جلسات آموزشی (13 الی 16) روش بکار گیری دیتا پورتال ایپلن در نقشه کشی مدارات را فرا می گیریم. با استفاده از دیتاپورتال مارک اشنایدر الکتریک (Schneider electric) کار خود را ادامه می دهیم و گزارش های اولیه را از مدار استخراج می کنیم. در بسته آموزش نقشه کشی با eplan data portal ، مدیریت دسترسی به قطعات در پارت دیتا بیس را فرا خواهیم گرفت و می توانیم به عنوان طراح سیستم نقشه کشی در سازمان ایفای نقش نماییم. در این ویدئوهای آموزشی با موارد زیر آشنا خواهیم شد:

  • آموزش اختصاص Part به سیمبلهای مدار مدار قدرت و فرمان
  • روشهای جستجوی قطعه مورد نظر در کتابخانه قطعات (part data base)
  • معرفی و استخراج گزارش part list (لیست قطعات) از مدار
  • روش اختصاص پارت به سیمبلهای که شامل چندین بخش (پارت) می باشند، مانند MCCB ، رله ها و …
  • تفاوت دیتاپورتال آنلاین و آفلاین و همچنین علت کامل نبودن دیتاپورتالهای آفلاین
  • نحوه اضافه کردن قطعات جدید به کتابخانه قطعات نرم افزار ایپلن (برای قطعاتی که در دیتاپورتال موجود نیست)
  • انتقال مشخصات تجهیزات برقی از کاتالوگ به داخل پارت دیتابیس نرم افزار
  • تنظیمات پنجره پارت سلکشن ،فعال کردن  امکان ویرایش قطعه (part) در زمان اختصاص Part به سیمبل
  • پیکر بندی اختصاصی پارت دیتابیس نرم افزار
  • ایجاد پوشه های اخصاصی در part managment
  • تغییر ساختار درختی در پنجره pat management
  • و …
پشتیبانی فرآیند نصب

پشتیبانی آموزشی

پاسخ به سوالات مرتبط با بسته آموزشی از طریق سیستم تیکیت سایت

آپدیت ایپلن

به روزترین مطالب آموزشی

به روزترین آموزشهای نسخه جدید نرم افزار

همراه با فایلهای آموزشی مورد نیاز

شامل کاتالوگها ، ماکروها و فایلهای ایپلنی

آموزش ویدئویی مبتنی بر پروژه

در ادامه پروژه تعریف شده در جلسات قبل

دانلود ایپلن

خرید آنی و دریافت لینک دانلود

دانلود مستقیم از سرورهای قدرتمند سایت با حداکثر سرعت

25% تخفيف براي اين محصول به مدت محدود (با كد تخفيف: OFF25)

24 دیدگاه

  • ایوب مرشد
    سلام و عرض ادب  برای وارد کردن data portal از روش اول مشکلی ندارم ولی برای روش دوم وقتی من ES.M9F11316 را وارد می کنم در فیلد full.text filter و دکمه سرچ و می زنم چیزی پیدا نمی کنه و فقط یه پوشه خالی از part هست .ممنون می شم راهنمایی کنید علت رو
    • کارشناس پشتیبانی 1
      نویسنده
      باسلام .عدم نمایش قطعات در پنجره Part mamagement در زمان هنگام جستجو ، غالبا ناشی از اشکال نسخه های متفرقه ایپلن می باشند. این نسخه ها که معمولا رایگان هستند دارای باگ می باشند. موارد زیر هم موثر هستند: 1- نصب دیتاپورتال ببش از حد (بیش از 10 دیتاپورتال توصیه نمی شود) 2- کند شدن سیستم عامل ویندوز (به گونه ای که امکان لود شدن دیتابیس ایپلن دشوار می شود.) بدین منظور توصیه می شود در مرحله اول وارد مسیر utilities>Part>management>extract>settings شده و بر روی زبانه Access کیلک نمایید. فایل اکسس که همان دیتابیس شما است مشاهده میشود. این فایل اگر کمتر از500 مگابایت باشد، ناشی از ویندوز یا نرم افزار ایپلن خواهد . برای این منظور می توانید بهینه سازی هایی لازم را برای افزایش سرعت سیستم انجام دهید. همواره پیشنهاد ما استفاده از نسخه تست شده و استاندارد ایپلن می باشد. نسخه های رایگان معمولا دارای باگ هستند و همچین شامل پشتیبانی ما نمی شوند.
    • کارشناس پشتیبانی 1
      نویسنده
      در صورتی که نرم افزار را از سایت خریده اید، شما شامل پشتیبانی هستید، تیکت بزنید تا کارشناسان ما به سیستم شما ریموت شوند .
  • ایوب مرشد
    سلام و عرض ادب من روی یک پروژه واقعی  دارم تمرین می کنم .چرا جدولی part list ی که نرم افزار تولید کرده با جدول  پروژه واقعی که دارم روش کار می کنم فرق داره؟عکس یکی از صفحه های  part list پروژه ی که دارم روش کار می کنم و ضمیمه می کنم که بهتر مشخص باشه ؟ممنون می شم اه امکانش هست توضیح بدین؟؟؟
    • کارشناس پشتیبانی 1
      نویسنده
      با سلام . در جلسات مربوط به مدیریت پروژه ، ویرایش فرم ها و پلات فریم ها را مفصل توضیح خواهیم داد. باسپاس
  • هادی پروین
    با عرض سلام! برای برندهایی مانند آتونیکس یا موارد دیگر که در دیتا پورتال آنلاین داده ای ندارد چه کاری باید انجام داد؟
  • با سلام و عرض خسته نباشید..در صورتی که نیاز به حذف دیتا پورتال یک شرکت خاص داشتیم ، بهتر است به چه ترتیبی اینکار صورت گیرد؟؟
    • کارشناس پشتيباني سه
      باسلام. مطابق توضیحات موجود در ویدئوی آموزشی ، اطلاعات کنار سیمبل ها از تب Function پارت مربوطه وارد می شود. بنابراین اگر اطلاعاتی کنار سیمبل ظاهر نمی شود لازم است اطلاعات تب نامبرده را مطابق ویدئو وارد نمایید.
    • کارشناس پشتيباني سه
      سلام. دیتاپرتال زیمنس به دلیل آپدیت بودن، حجم بالایی داشته و به همین دلیل به چندین بخش بر اساس دسته بندی های برقی (مانند تجهیزات حفاظتی، رله ها و کنتاکتور ها، پی ال سی ها و ...) تقسیم شده است. این امکان وجود دارد که شما بخش هایی که مورد نیازتان است را صرفا نصب نمایید. اگر بخواهید تمامی بخش ها را نصب نمایید معمولا بین 3 تا 10 ساعت زمان نیاز دارد.
    • کارشناس پشتیبانی 1
      نویسنده
      با سلام . اصولا گزارش ها در نرم افزار Eplan به صورت اتوماتیک تولید می شود . اما شما می توانید صفحات از نوع graphic در نرم افزار ایجاد نمایید سپس با استفاده از ابزارهای گرافیکی جداول و متن ها را به صورت دستی وارد نمایید. این روش مرسوم نیست و معمولا برای تولید جداول دستی از نرم افزارهای رایج استفاده می شود .
  • با سلام نرم افزار من ورژن 2.9 هست متاسفانه وقتی یک المان رو از المان ها اضافه میکنم مثلا یک MCB ۳ فاز وقتی میخوام پایه هاش رو به جای دیگه وصل کنم اتصال مربوطه فقط پایه اول رو تشخیص میده و بقیه پایه ها رو نمیشناسه که خودکار اتصال برقرار بشه . خطوط گرید رو هم روی همه حالت ها تست کردم ولی مشکل حل نشد. میشه راهنمایی بفرمایید. ممنونم
  • علی اکبر ریاحی
    سلامممنون از آموزش های خوب شمابعد وارد کردن پارت نامبر برای کنتاکتور در نقشه زیر بوبین آن کنتاکت های قدرت و فرمان دوباره ظاهر می شود دلیل آن چیست و چجوری آنها را حذف کنیم؟ تصویر زیر وضعیت کنتاکت های کنتاکتور برای  بعد از اضافه کردن پارت نامبر را نشان می دهند
    • پشتیبان رحمتی
      با درود به شما مهندس گرامی کانتکتهایی که با علامت 1L1/2T1 و ... به پایین بوبین اضافه می شود در واقع این معنی را می دهند که کنتاکتور مذکور به طور سخت افزاری دارای چه پایه هایی است. مثلا در پروژه نمونه، ما از کنتاکتور SE.LC1D095P7 استفاده کردیم. وقتی این پارت را به بوبین اختصاص می دهیم 5 کنتاکت به طور پیشفرض به زیر بوبین اضافه می شود که در اینجا گویای آن است که این مدل کنتاکتور دارای سه پایه قدرت ، یک پایه نرمالی کلوز و یک پایه نرمالی اپن است.این موضوع می تواند کمک کننده باشد. اما مشکل آنجا خواهد بود که پایه های مورد نظر در اینجا تکراری می شود. برای رفع این مشکل راهکاری وجود دارد که در زیر بیان می شود: به جای وارد کردن بوبین کنتاکتور از کتابخانه سیمبل ها و سپس اختصاص پارت به آن ، می توانید از مسیر insert>device ،پارت مذکور (SE.LC1D095P7) را انتخاب کنید. بعد از اوکی کردن با اولین کیلک، سمیبل بوبین وارد مدار می شود ، با کلیک های بعدی سیمبل مربوط به پایه های قدرت و فرمان به ترتیب وارد می شوند. شما می توانید این سیمبل ها را مستقیما در نقطه مورد نظر در مدار الکتریکال قرار دهید. مثلا پایه های قدرت را جایگزین کنتاکتوری کنید که خودتان در مدار ایجاد کردید. به این طریق کنتاکتهایی که پایین بوبین نمایش داده می شوند دیگر تکراری نخواهند بود. توجه داشته باشید در این روش نیازی به اختصاص پارت از طریق تب Part نیز وجود ندارد. چرا که پس از وارد کردن سیمبل از طریق insert>device ،سیمبل خود دارای پارت می باشد. روش وارد کردن سیمبل از طریق insert>device اصولا برای دیگر سیمبل ها هم قابل اجرا هست ، اما در طراحی مدار از این روش استفاده نکردیم ؛ به این دلیل که همه ی پارت ها دارای ماکرو سیمبل نمی باشند و فقط بخشی از پارتها مانند این مدل کنتاکتور ماکروی سیمبل دارند. باسپاس از دقت و توجه شما
  • افشین پهلوان
    سلام. برای کنتاکتور شما مشخصات 440 ولت و ولتاژ کویل 230 ولت انتخاب کرده اید. نباید 400 ولت و 220 ولت انتخاب می کردیم؟ و سوال دومم اینکه از کجا تیکت بزنم؟
    • پشتیبان رحمتی
      باسلام ولتاژ 440 ولت مربوط حداکثر ولتاژ پایه های قدرت کنتاکتور بوده و ولتاژ 230 ولت مربوط به بوبین کنتاکتور می باشد. این دو ارتباطی به هم ندارند. می توان بر روی کناکتور با ولتاژ قدت 440 ولت ، 400 ولت یا 380 ولت یا 230 ولت هم قرار داد. عدد مربوطه مقدار بیشینه است.
  • سلام وقت بخیرتشکر از آموزش های بسیار عالی شمابنده دیتا پورتال دلتا رو خریدمسری PLC های DVP درش موجود نیست ؟؟؟
    • کارشناس پشتيباني سه
      باسلام به شما کاربر گرامی لطفا به پشتیبانی تیکت بزنید تا بررسی شود و در صورت تمایل به ارسال دیدگاه در همان بخش مربوطه ارسال نمایید.
keyboard_arrow_up